Inspiratie - Superputere

Când a fost ultima dată când te-ai gândit: „Ce mișto ar fi să fiu invizibil?” sau „Cât de tare ar fi să citesc gânduri!”  Încă de pe băncile grădiniței, de mic, îmi imaginam cum ar fi dacă aș fi un X-man, Superman, Batman, Flash, Omul Invizibil, Ironman.

Apoi am crescut și mi-am dat seama că nu poți să le ai chiar pe toate. Ai avea nevoie de o modificare genetică, să vi de pe o altă planetă sau să ai foarte mulți bani.  Deocamdată nu s-a întâmplat niciuna dintre ele.

Înscrie-te în orașul tău la Școala Alergării – Turneu național de workshopuri cu Robert Hajnal

În schimb s-a întâmplat ceva mult mai mișto de când m-am apucat de alergare și de când am combinat asta cu scrisul și Social Media.

Am reușit să fac cel puțin 1 om să alerge. Am fost inspirație pentru el.

Și dacă legat de concursuri nu prea mă laud și nu mă bat cu pumnul în piept, despre asta, despre faptul că am inspirat pe cineva să alerge pot spune că e foarte tare și merit o bătaie pe propriul spate. Că doar am făcut ceva bun.

Și nu sunt singurul care a avut această reușită. Foarte mulți alergători mi-au împărtășit că au reușit și ei să inspire prieteni să alerge. Fie că urmăreau să slăbească, un anturaj mai bun sau o modalitate faină de a-ți petrece timpul.

Cred că fiecare avem această superputere.

Îi putem inspira, influența pe ceilalți povestind despre pasiunea noastră și dând mai departe din starea de bine de după alergare.

Cred că avem cu toții superputerea asta și putem să fim un exemplu pentru ceilalți. Haide să o folosim la maximum că fiecare dintre noi va avea de câștigat.

Inspirație prin transpirație!

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Metode de recuperare dupa alergare
Suntem prea săraci să ne permitem lucruri ieftine

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2018/12/14/inspiratia-superputerea-care-zace-n-fiecare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19