Oricine poate face un antrenament bun, din când în când. Cheia, ingrendientul secret e consecvența. Consistency cum îi zic ardelenii.

Ai un plan de antrenament? Sau poate pe cineva care te ghidează în alergare? acum tot ceea ce trebuie să faci e să fii consecvent.

 

Să te dăruiești procesului zi de zi, nu să dai totul: 110% ci să fi acolo, zi de zi. Să fii consecvent.

 

110%, chiar 1000%  înseamnă când la finalul săptămânii bifezi fiecare antrenament, când la finalul anului tragi linie și îți numeri antrenamentele pe care le-ai sărit pe degetele de la o mână. Prefer strategia asta, la finalul săptămânii în locul sentimentului de satisfacție când am două antrenamente reușite, de care sunt mândru.

 

Ceea ce ar trebui să te facă mândru e că ai ieșit pe ușă de fiecare dată când ți-ai propus, că nu sari antrenamentele, că te-ai temperat la unele antrenamente sau chiar la unele curse. Că ai fost consecvent.

 

„Și mâine e o zi deci un alt antrenament” ar să fie mindset-ul. Mindest care ar trebui să te oprească în a da 110% la antrenamente.

 

Nu mă înțelege greșit sunt și antrenamente cheie unde trebuie să îți depășești limitele, pentru ați asigura o creștere însă nu în fiecare zi trebuie să faci asta. În schimb în fiecare zi trebuie să-ți bifezi antrenamentul, în fiecare zi trebuie să dai dovadă că ești consecvent. Asta te va aduce mai aproape de obiectivul final, de ceea ce ți-ai propus să îndeplinești.

 

Partea cea mai faină nu e doar satisfacția antrenamentelor realizate ci faptul că vei reuși să transferi consecventa de care dai dovadă la orele de antrenament și în celelalte aspecte ale vieții. În relație, în familie, în obiectivele de la serviciu. Chiar așa, alergarea are atât de multe să ne învețe.

 

Cele bune,

Hajnal Robert Semnatura

 

 

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Cum Să Faci Față Poftelor?!
Ce NU am învățat la școală și ar fi trebuit?!

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2018/01/24/consecventa-este-cheia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19