Mancare de Craciun

Singura modalitate de a te elibera de ispită e să-i cedezi – Oscar Wild.

Nu asta e perioada în care trebuie să-ți temperezi poftele culinare. Nu acum slăbești porcul, între Crăciun și Revelion. Nu acum e momentul să fii persoana aia care refuză politicos mâncarea sau zice că e la dietă. Ai avut mai mult de 300 de zile în care să faci asta, să enervezi pe toată lumea cu strictețea și dieta ta.

Acum e momentul să te înfrupți, să gătești ceva gustos pentru tine și familia ta și să te relaxezi mental și culinar mâncând cu poftă din bucatele ce le-ai pus pe masă.

Înscrie-te în orașul tău la Școala Alergării – Turneu național de workshopuri cu Robert Hajnal

Știu că dieta sau antrenamentul după un plan, mersul la sală aduc cu sine în foarte mare parte chestii bune dar orele în care depui efort și mănânci calculat aduc după sine și o încordare, o tensiune care îți dă senzația că ai vrea să te înfrupți cu toate deserturile pe care le întâlnești în jurul tău.

Relaxează-te căci altfel toți ceilalți din jurul tău îți vor face viața grea.

Dacă ți-ai făcut treaba în toate celelalte zile, nu vei face exces și vei mânca sănătos.

Săptămâna asta nu te va afecta pe cât crezi. În plus te va relaxa și te va disciplina pentru zile următoare ale anului 2018. Ai un motiv în plus ca de la  1 să-ți spui, m-am porcit destul, acum e momentul să fiu alt om.

Și vei fi alt om. Ai vreme.

Acordă-ți timp căci schimbările importante nu vin peste noapte și nu între Crăciun și Revelion.

Cu respect,

Hajnal Robert Semnatura

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Totul Funcționează
Consecventa este cheia

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/12/26/cum-sa-faci-fata-poftelor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19