Aclimatizarea lui Killian si a lui Emelie

Kilian și iubita lui Emelie concretizează un nou proiect #testingourselvs în care își povestesc experiențele ce le-au avut împreună. Alergare, ultramaratoane, munți înalți.

Mai jos sunt informațiile ce au făcut cu o lună înainte de a urca pe Everest. Kilian zice din start că nu e potrivit pentru persoane care nu au făcut un an întreg între 700 și 1200 de ore de antreanament adică între 2-4 ore /zi.

Performanța incredibilă pe care a realizat-o e că a urcat de 4 x peste 8000m în nici 30 de zile.

El consideră că a realizat asta pentru că nu a dormit la altitudine și i-a acordat timp corpului să se refacă la o altitudine mai joasă.

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Cum dorm titanii?!
Antrenează-te acasă! | Echipament

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/11/23/protocolul-de-aclimatizare-al-lui-killian-inainte-de-2xeverest/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19