Your choices are made in a moment, but their consequences will transcend a lifetime.

MJ De MARCO

Să mănânc burger-ul ăsta cu atât de multe calorii sau să-mi fac o salată? Să dorm încă 10 minute și să întârzi la servici sau să mă trezesc mai devreme să lucrez la ceea ce mă pasionează?

Durează o fracțiune de secundă să faci alegeri greșite și să-ți periclitezi viitorul. Ceea ce se simte ca o alegere nesemnificativă astăzi, pe viitor poate să se rostogolească și să devină un obicei.

Fiecare singură alegere oferă ocazia unui precedent și când faci același lucru de mai multe ori devine modul tău standard de operare.

Un burger din când în când nu-ți va strica șansele de a scădea în greutate dar dacă nu iei în calcul că micile decizii contează, te pot afecta profund de-a lungul timpului.

De fiecare dată când te confrunti cu o decizie care-ți provoacă fie disciplina fie relaxarea, amintește-ți că alegerea pe care o faci astăzi nu afectează doar momentul prezent.

O alegere de moment poate (și deseori va) face valuri mulți ani în viitor.

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Ziua 1: Obișnuiește-te cu greul
Ziua 3: Despre voință

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2019/10/18/ziua-2-alegeri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19