Banner Trail Running Academy

În ultimii 5 ani, alergarea mi-a ocupat majoritatea timpului. Majoritatea energiei mi-am canalizat-o pentru a citi, a invata, a ma antrena și a participat la concursuri in Romania si in alte tari din lume.

 

Deseori in competitiile de alergare am fost destul de norocos să alerg mai repede decât toți ceilalți participanti. Am parcurs distante care măsurau de obicei intre 42km și 170km.

Deseori am alergat tare și am câștigat.

 

Defapt stii ce?! N-a fost noroc.

 

În spate au fost cunoștiinte, sudoare și dedicație. Acum e momentul propice sa profiți de cunoștințele mele acumulate în 6 ani de alergare.

 

Am lansat platforma trailrunningacademy.com unde poți opta un program la unul dintre cele mai populare competiții de alergare montana sau poți opta pentru un antrenor de alergare unde vom crea o relație de prietenie, de elev-antrenor pe termen lung. Îți spun din start ca e un angajament serios ăsta.

Platforma e pentru tine dacă:

    • Simti ca faci antrenente ineficiente, dezorganizate și fără un obiectiv clar;
    • Ai nevoie de antrenamente specifice care îți vor întări punctele slabe și accentua punctele forte;
    • Te simți în același timp neajutorat pentru ca informația e multa și nu știi de unde sa începi;
    • Te frustrează faptul că ai atins un plafon de formă, cu antrenamente pe care le-ai făcut până acum si te accidentezi destul de des;

 

Dacă ai răspuns cu DA la cel puțin una din afirmațiile de mai sus alege unul din programele de antrenament de pe Trailrunning Academy si te vei simți ca un atlet. Vei ajunge la cea mai buna formă a ta.

 

 

In plus după fiecare antrenament vei știi ca ai alergat pentru un obiectiv precis. Așa cum se antrenează cei mai buni dintre noi. Îți vei transforma alergările de jogging în antrenamente benefice atât pentru corp cât și pentru minte.

 

În schimb vei primi:

    • plan de antrenament pe 12 săptămâni pentru competiția aleasa;
    • plan de nutritie pentru competiția selectata. Da! Vei învață ce sa mănânci, la cât timp și când.
    • recunoașterea traseului de competiție pentru a știi cum sa Îți dozei efortul.
    • sfaturi și trucuri pentru fiecare concurs; Toate fiind oferite de către mine personal.

 

Înainte de a apăsa pe link trebuie sa iti spun că locurile sunt limitate.

 

Sunt limitate pentru ca nu pot sa pregătesc eficient 100 de alergatori. Și sincer nu îmi doresc asta. Ceea ce-mi doresc e să pregătesc o mână de alergători motivați pentru fiecare program de alergare sau de antrenoriat.

 

Alege sa fii unul dintre primii atleți pe care îi voi învață tot ceea ce știu eu legat de alergare.

Ceea ce am învățat eu în 5 ani de antrenamente, competiții, lectura.

 

Intra pe trailrunningacademy.com ca sa afli toate detaliile.

 

Cu respect, R.H.

Hajnal Robert Semnatura

 

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Ce NU am învățat la școală și ar fi trebuit?!
̶U̶n̶e̶o̶r̶i̶ Deseori „Servesc Patria!” cu Cârca

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2018/01/28/academia-de-alergare-montana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19