Totul Functioneaza

Vrei să slăbești? Păi nimic mai simplu. Poți încearca dieta Ketogenică sau Paleo, Atkins sau Vegetariana, Mediteraneeană, Vegană sau alte câteva zeci de veriante. Dar trebuie să o faci cu strictețe, un an de acum înainte. Îți garantez că va funcționa! Știu că nu asta vrei să auzi, că vrei cât mai repede, maxim până la vară dacă se poate dar cel mai bun lucru ce-l vei primi nu va fi faptul că vei slăbi ci că ai avut un an, o călătorie incredibilă până la îndeplinirea obiectiului. Nu neglija aspectul ăsta. Înhamă-te la el.

 

Vrei să câștigi masă musculară, să fi mai definit, să arăți mai bine în costumul de baie sau poate că vrei să te îngrași. Există un plan de antrenament pe care îl găsești pe net, pentru a-l cupla cu cel de nutriție, pentru fiecare obiectiv. Trebuie doar să te ții de el un an de zile, va funcționa.

 

Vrei să alergi mai bine și mai repede? Trebuie doar să ieși din casă și fie că alergi 5 kilometri, fie că alergi 1 kilometru sau 20 kilometri, fiecare pas făcut e benefic. Trebuie doar să faci asta, în fiecare zi, timp de 3 ani de zile. Îți promit că rezultatul îți va depășii așteptările, strategia asta funcționează. Ți-o spun din proprie experiență.

 

Vrei să câștigi mai mulți bani? Găsește ceva ce te pasionează, găsește-ți un client pentru pasiunea ta, deschide un magazin online și în fiecare  zi ocupă-te să-l diversifici, să adaugi produse cât mai multe din aceași categorie câștigând mai mulți clienți. Spre exemplu dacă îți plac „Globurile de crăciun de împodobit bradul” în magazinul tău trebuie să găsim toate globurile din lumea asta. Dedică 5 ani pentru asta, devenind lider de piață și vei ajunge să câștigi bani din pasiunea ta.

 

Vrei să scurtezi perioada, să fie timp  mai puțin investit, caută pe cineva care a făcut ceea ce vrei să faci și cere-i sfatul. Caută-ți un mentor. El te va aduce mai repede la rezultatul dorit.


Eu te-aș sfături să Nu căuți alte scurtături. Ele nu există, în plus, succesul obținut peste noapte nu durează, nu e trainic. Caută disciplina, caută să investești timp în ceea ce întreprinzi, caută trăinicia, doar așa un obicei se va autosusține, va ajunge la maturitate și va deveni rutină. Nu te grăbi, acordă-ți timp și nu fi dur cu tine.

 

Crede-mă, totul funcționează. Suntemi buni la planificare dar eșuăm în a investi suficient timp, în a avea răbdare.

 

Crăciun Fericit,

Robert H.

Hajnal Robert Semnatura

 

Cristian Baron

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Concluziile după un post de 26 de ore și altul de 40
Cum Să Faci Față Poftelor?!

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/12/24/totul-functioneaza/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19