Top 3 Blog roberthajnal

În ultimele 30 de zile (7 Noiembrie-09 Decembrie) am scris 27 de articole pe care le-am publicat pe blog. Am încercat să scriu în principal despre alergare, disciplină, antrenamente și despre ceea ce citesc. Am făcut asta pentru că am fost inspirat de Seth Godin.

 

Seth, scrie câte un articol pe zi pe blog-ul personal. Astfel a ajuns la peste 7000 de articole scrise în ultimii 20 de ani.

Am zis să fac și eu asta, să văd cât mă ține obiceiul ăsta. Am zis să o fac pentru întărirea propriei discipline.

 

Am reușit să fac aproape câte un antrenament de alergare în fiecare zi și am devenit un alergător destul de bun.

 

Mă întreb dacă voi continua să scriu timp de 5-10 ani (aproape) zilnic, unde mă va duce asta? Care sunt lecțiile ce le voi învățat din obiceiul ăsta? Cine știe…?!

 

Poate devin unul dintre cei mai buni scriitori din România, poate voi fi primul blogger care primește Nobel-ul pentru literatură. Cine știe?!

 

Până atunci îți las link către cele mai citite articole din ultimele 30 de zile:

  1. Calitatea mea nr.1 (907 accesări);
  2. Ziua când la celălalt capăt al dragostei nu a mai fost nimeni (795 accesări);
  3. Radu Milea Vs Robert Hajnal – lucruri nespuse (711 accesări);

 

Lasă-mi un comentariu cu ce articol ți-a plăcut cel mai mult în ultimele 30 de zile și-i voi pomeni Moșului de tine în scrisoarea ce urmează să i-o scriu.

 

Numa bine!

Hajnal Robert Semnatura

 

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
24 Ore Fără Mâncare
Ultramaratonul și Imaginea de Ansamblu | Povestea UTCT

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/12/09/cele-mai-citite-3-articole-din-ultime-30-de-zile/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19