întrebarea săptămânii

Răspundeți:

„ ce ai face diferit?”

„ care ar fi programul tău zilnic”

„ ce rol ai juca?”

.Rolul unei persoane „bune” care întoarce banii comunității prin gesturi de filantropie  sau al unei persoane „rele” care îi joacă pe degete pe alte persoane doar așa de amuzament. Știu că acum îmi vei sări în cap și îmi vei spune „ce fel de om ar face asta?”.Însă mereu la petreceri, în care cu cât goleam mai multe pahare cu atât ne apropiam de o singură concluzie, că am face mai mult rău decât bine. Și știi ce se zice de oameni băuți, NU?! Exact, că nu sunt sinceri!

 

Intrebarea saptamanii-Zilnic, Mai Bun!

Asta îți cer și eu acum și aici să fii sincer cu tine! Să îți pui întrebarea asta, aici și acum. Nu e atât de ușor pe cât pare la prima vedere nu?!

Mă opresc asupra unei întrebări de mai sus și dezvolt puțin. „Care crezi că ar fi programul tău zilnic?” cum ți-ai împărți cele 168 de ore ale unei săptămâni, cele 24 de ore ale unei zi, ore care, știi prea bine, sunt ireversibile.

Sunt genul de persoană care lucrează după obiective, iar din punctul meu de vedere fiecare minut contează. Asta înseamnă că fiecare secunda/minut/oră ar fi împărțite cu o precizie „chirurgicală” astfel. Respectând proporția 1/3 odihna, 1/3 servici, 1/3 pentru propria persoană, 56 de ore pe săptămână le-aș rezerva odihnei,alte 56 dezvoltării personale și ultima treime pentru distracție (căci de servici nu voi mai avea nevoie). Dacă ultimele două treimi le-aș putea combina totul s-ar transforma în magie.  Crede-mă, chiar am nevoie de contabilizarea fiecărei ore căci sunt de părere că în situația creată, în care nimic nu ne lipsește, e foarte ușor să pierdem controlul asupra lui, asupra timpului, și automat aspura propriei persoane. După cum a spus: „Cu toții am avea vicii, doar că nu ni le putem permite”. Și nu aș vrea să cad în extrema asta! Acum spune-ți în gând cât de bine te cunoști?!

Sunt convins că și tu ai un prieten care se gândește toată ziua NUMAI la bani, la cum să-i facă, cum să-i înmulțească și cum să trăiască fericit apoi. Acum știi că nu asta e ordinea firească a evenimentelor. Pentru a-i ridica un semn de exclamare, distribuie acest articol.

Chiar pe wall-ul lui!

Ți-a plăcut articolul, aștept Like-ul tău!

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Impossible List Vs Bucket List
Transmaraton prin ochii unui voluntar

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2013/12/13/cum-ar-fi-viata-ta-diferita-daca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19