Lista Imposibila 30 ani

Am 30 de ani și un plan. În plus am un laptop, o bicicletă fainăc̶a̶r̶e̶ ̶a̶r̶e̶ ̶p̶a̶n̶ă̶ și cred că e sufletul meu pereche & pot să beau bere Zăganu cât pot duce, la  Tipografia.

Plănuiesc să călătoresc în următorul an prin locuri cu munți înalți, vin bun și concursuri de alergare de peste 100 de kilometri. Adică prin Nepal, Chamonix, Madeira, Courmayeur,  Sardigna, Dolomiți și apoi oi mai vedea. Voi învăța italiana și franceza la perfecție ca să pot să povestesc și cu fete ce se dau cu ruj roșu, care beau vin și nu-și epilează mâinile.

Vreau să-mi convertesc un Van, să mi-l fac casă și și să mă trezesc liber pe malulul unui lac cu o culoare de smarald. Poate alte 6 picioare lângă mine. Munți cât vezi cu ochii.

Vreau să mă spăl pe dinți cu o periuță din bambus și apă rece de izvor dintr-un bidon. Primul lucru ce am să-l văd să fie munții, un răsărit și un zâmbet adormit.

Să-mi plimb cățelul, să ascult Leon Bridges în căști și să nu am grija zilei de mâine. Mâinile în buzunar, aerul răcoros așezat pe umeri, recunoștiință în suflet, pasiune în măduva oaselor.

Închid ochii și-mi imaginez că sunt fix în locul unde-mi doresc să fiu. Sunt fericit.

Alerg la prima oră apoi îmi iau micul dejun bogat în carbohidrați, să beau o cafea bună proaspăt măcinată din Kenya făcută la arzător.

Citesc dintr-o carte de fiziologie și să-mi public concluziile pe TRA.ro.  Mă uit pe planul de antrenament și respect cu religiozitate ceea ce am de făcut în ziua respectivă.

Ofer sfaturile mele altor alergători ce au ales să-i antrenez.

Fac în plus un antrenament de CrossFit cu kettlebell pe care-l iubesc și urăsc în același timp  și-mi spun că eu sunt cel muncitor nu cel talentat. Eu sunt cel ce face lucrurile diferit și inteligent, mai mult înseamna mai bine în etapa asta a planului de alergare.

E ora 11 și mă pot relaxa pentru 30 de minute înainte să pregătesc prânzul. Ceva bun și arătos.

Răsfățul continuă cu un somn cinstit la prânz.

Mă trezesc energizat, apt de a doua alergare care e mai mult o explorare a văii la poalele căreia am parcat mașina.

Întors „acasă” gătesc cina și adorm cu satisfacția unei zile câștigate. Zilele mi le voi învârti în jurul unei provocări sau în jurul unui concurs la care voi lua start-ul. Voi face asta cel puțin un an de zile.

2020 va fi memorabil.

Listă deschisă pentru următorii 3 ani:

  • Turul Carpaților;
  • Creasta Făgărașului – Record;
  • LSD – microdoză;
  • Permis cat A;
  • 1,3,5,7,10,14 zile de post;
  • 1,3,5,7,10,14, 30 cheltuieli O;
  • învățat franceză;
  • învățat italiană;
  • învățat html, css, java, python;
  • GR 21;

Start.

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
La 30 de ani te poți întoarce din traversarea podului vieții
Ziua 1: Obișnuiește-te cu greul