Am citit pe blog-ul lui Stepan articolul 14 motive pentu a-ți lua o nevastă care aleargă maratoane.

Simpatice argumente dar cum zice și O. Paller:

Am învățat că oricum ai tăia
Orice lucru are doua fețe…

 așa că m-am gândit să prezint reversul medaliei.

N-ar fi bine să-ți iei o nevastă maratonistă pentru că:

1. Obosește greu. Nu cred că ai vrea să te căsătorești cu o persoană care are “calitatea asta”, mai ales atunci când discutați în contradictoriu. Știm cu toții că discuțiile pot fi interminabile cu o femeie dacă nu-i dai dreptate. Deci cu cât îi dai dreptate mai repede cu atât mai odihnită va fi ca să se ocupe de celelalte treburi de prin casă.

2. E ambițioasă și energică și s-ar putea să devină șeful tău și să câștige mai mult ca tine și uite așa dintr-o femeie maratonistă să se transforme în masculul alfa din casă.

3. E optimistă, plină de viață și crede că “The secret” poate aduce prosperitate, fericire și o medalie la maratonul din Boston.

4. Chiar dacă nu-s așa mari, sunt ferme. Țâțele desgur.  și s-ar putea să aibă cvadricepșii femurali cât doi butuci, abdomen mai plat ca al tău, “cocoașă de alergător”. Iar dacă nu știi ce-i ăla un butuc, ești pe blogul potrivit. Sau vor

5. O să-ți educe copii să devină și ei alergători când ar putea să devină fotbaliști sau tenismeni să câștige o căruță de bani ca să poți să te antrenezi să lenevești în continuare.

6. O să trăiți ani mulți și fericiți împreună când raiul e atât de frumos și vă așteaptă pe amândoi să beți o băutură exotică.

7. O să fie genul care se plânge mereu. Ba că nu are adidași destui, ba că o dor genunchii / mușcii de la ultimul antrenament și tu nici măcar un masaj nu-i faci.

8. După 10 ani de căsnicie, uitându-te la albumul nunții…eu zic că nu o să se ajungă aici.

9.  E genul care te va cere ea în căsătorie dacă vei amâna până în ultima clipă și te vede nehotărât.

10. Sexul va fii ca alcoolul…cu cât va alerga mai mult, cu atât va fi mai puțin.

11. Când vei ieși cu ea în oraș va trebui să o sfătuiești ce colanți să poarte că mai mult ca sigur va vrea să alergați până acolo.

12. Va avea draci și energie negativă pentru că nu vrei să mergi cu ea pe pistă și să îi cronometrezi bucățile de 400m.

13. E de încredere! Când îți spune că va merge la 4 maratoane într-un an (Berlin, Londra, Paris, Roma) va merge. Atât!

14. Va deveni de cursă lungă. După ce va scoate PB-uri peste PB-uri la concursurile la care a participat în ultimul timp, într-o zi, se va trezi că își dorește să participe la ultramaratoane.

Asta înseamnă că își va mări doza de antrenamente pe săptămână, va merge în fiecare weekend la munte și de diferență de nivel vei auzi din ce în ce mai des în discuțiile voastre.

+1 Bonus – va veni o zi când va deveni mai bună ca tine la alergare și atunci tu va trebui să o ții ca-n puf. Ea să se antreneze și tu să te ocupi de copii, cumpărături, gătit, spălat…

Cu sportivitate și o leacă de misoginism,

R.H. (+)

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Ultimele 30 de zile in Gif-uri
4 sporturi pe care nu le înțeleg

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2015/08/12/141-motive-pentru-a-nu-ti-lua-o-nevasta-care-alearga-maratoane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19