De ce urasc concediul

Sunt foarte recunoscător pentru toate lucrurile pe care le am. Mai ales pentru lucrurile alea primare. Că am ce să mănânc, să îmbrac și un loc unde să dorm. Defapt sunt două locuri. Brașov și Petrila.

 Dar de fiecare dată când vine concediul și ajung la mama acasă, mereu mi se întâmplă aceleași lucruri „neprevăzute”.

Mănânc și beau prea mult

Nu știu ce înseamnă „mult” pentru tine dar pentru mine, în concediu, înseamnă 3-4 mese  a câte 2 feluri. Sunt multe persoane care vor să se îngrașe și am primit de vreo 2-3 ori întrebarea asta „cum să mă îngraș”?.

Răspunsul e simplu. Te las pe mâinile mamei mele 1-2 săptămâni și te rezolvă ea. Și dacă ar fi doar mama ar fi simplu dar mai mergi și prin vizită, pe la neamuri și trebuie să mănânci să nu cumva să-i superi.

Uit de antrenamente

Când sunt acasă, nu mai sunt atât de „sportiv”. Adun km mergând în vizită, fac sală ridicând mâncarea și paharul până la gură dar foarte greu mă mobilizez să mă încalț și să ies la alergat.

Sunt și eu un puturos. Poate prea puturos. Dar de la anu’…

 Am senzatia că pierd timpul

Adorm târziu, mă trezesc târziu și mi se pare că toată ziua stau, merg în vizită și mă rotunjesc băgând în mine.

Mă simt balonat și parcă mereu obosit.

Deși dorm câte 7-9 ore parcă mă trezesc mereu obosit. E clar că mâncare îmi consumă din energie în loc să mi-o ofere.

Deși am „durerile” astea sunt recunoscător pentru toate lucrurile si stiu că în momentul când mă voi întoarce la programul meu de zi cu zi, voi fi mult mai productiv și voi reveni cu mai mult spor la lucrurile mele cele de toate zilele.

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
10 Motive pentru care Merită să vizitezi Petrila
Ce este și ce Nu este alergarea

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2014/12/01/4-motive-pentru-care-urasc-concediul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19