Vizualizare

Where the mind leads the body will follow

Pe drumul de la Canyon Creek am avut plăcerea să călătoresc cu Ștefan Dan, soția lui, și băiatul lor de 6 ani Darius. Printre poveștile de alergare pe care ni le-am spus unul celuilalt, eu lui Ștefan și Ștefan mie, Darius ne-a explicat secretul cum se câștigă un concurs pregătindu-te doar cu o seară înainte.

 

Exersezi trecerea liniei de finish și trăiești sentimentele anterior întâmplării evenimentului.

 

În urmă cu ceva timp Darius urma să participe la un cros al copiilor. El a zis că are nevoie doar de o seară pentru antrenament și o bandă de finish. S-a axat pe cel mai important moment al cursei: finish-ul.

 

Exersa temeinic momentul treceri spunându-i lui Ștefan, tatălui lui:

 

Uita așa o să trec eu linia de finish mâine,ridicând brațele în aer și rupând banda la fiecare exersare.

 

Darius are o personalitate incredibilă fiind foarte competitiv și reușind să ducă la sfârșit sarcini care la prima vedere par dificile pentru un copil de vârsta lui. El are abilitatea incredibilă să împartă sarcinile dificile, în pași mici, realizabili și să o ducă la final.

 

A doua zi, la cros-ul la care urma să participe a ieșit câștigător, învingând băieți chiar și cu 2 ani mai mari decât el.

 

Am învățat o lecție foarte importantă de la Darius pe care o voi aplica în multe alte aspecte ale vieții.

 

Oricine poate face asta foarte ușor. Să închidă ochii și să vizualizeze obiectivul deja îndeplinit.

 

Vizualizarea e transpunerea propriei persoane într-un viitor planificat, programat de tine. Nu trebuie să faci mare lucru, să închizi ochii și să lași mintea să zburde.

 

Cu cât implici mai multe simțuri în vizualizare, cu cât îl faci să pară mai real, cu atât îți vei crește șansele de reușită pentru îndeplinirea lui. Crede-mă!

 

Darius, la 6 ani a reușit, noi de ce nu am putea face asta?

 

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Acceptă provocarea #aleargămahmur! | Povestea Canyon Creek 50km
Calitatea mea #1

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/11/09/puterea-vizualizarii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19