Viu

Afară ploua.
Majoritatea văd chestia asta ca pe ceva boem. Sa stai în casa, sub o plapuma, cu geamul deschis și sa auzi cum picura pe asfalt.
Dacă ești sub o pătură, cu o cana de ceai într-o mana, o carte în cealaltă mana și cu o a 3-a mana sa mângâi o pisica e tabloul ideal.

Știi ce văd eu când ploua?

Timp perfect pentru un al doilea antrenament. 5 bucăți de dealu’ St. O Iosif. Sau Prato cum îi zic cunoscuții.
Ii un fel de pantă pe care poți face rapel.
Dacă te apleci mai tare, spre inainte, dai cu nasu’ în asfalt.

Sa-ti auzi pașii pe asfaltul ud, mușchii cum urla după niște oxigen în plus, gustul ăla de cupru în gura ca-ti atingi zona anaeroba și ploaia picurandu-ti pe față.

Asta mă face sa mă simt viu.

Oricât de buna ar fi cartea aia, de gustos ceaiul sau moale pisica, tot prefer sa-mi simt fiecare celula din corp ca trăiește, alergând.

Traku:
https://www.strava.com/activities/737380589

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
CiucasX3 - a 3-a participare - al 3-lea record
Echipament de la Compressport Testat în 2015

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2016/10/07/ce-ma-face-sa-ma-simt-viu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19