Hajnal Robert Invictus

Astazi am început ziua cu dreptul. Se anunța o zi aproape normală, dar am avut parte de împliniri la fiecare pas. Nu așteptam să se întâmple nimic deosebit. Se anunța doar o alergare de 13 km intre Codlea si Vladeni, dar a fost mult mai mult. A fost o zi plină de emoție ptr. mine.

Primul lucru bun pe ziua de astăzi a fost micul meu dejun. Ultra-Mic dejun cu multe fructe și semințe alături de o cafea puternică. Aștept o nouă zi tocmai ca să mi-o încep cu tabietul ăsta.

Apoi cineva m-a anunțat că nu voi alerga 13 km ci voi alerga 26 astăzi. De fapt au fost 30.

De ce am alergat?

Alergare Robert Hajnal - Invictus

În ultimul timp (2-3 ani) alergarea a fost „zeul” la care m-am închinat.

Alergarea a ajuns lucrul ce știu să-l fac cel mai bine. Acum, e ceea ce mă definește. E „capodopera” mea. Astăzi am alergat pentru proiectul Invictus. Alerg pentru această cauză pentru că nu știu să pictez. Dacă aș picta mi-aș vinde tablourile, dacă aș avea voce și ureche muzicală mi le-aș folosi pentru a aduna fonduri dar nu sunt atât de talentat.

Astăzi am alergat cu un scop.

Alergare Robert Hajnal - Invictus

Scopul e ca alături de alte 34 de cadre militare, să alergăm într-o ștafetă de la București la Carei pentru ca 2 camarazi răniți în Irak și Afganistan să participe la următoarea ediție a jocurilor Invictus.

Am ales să alerg pentru cauză căci asta știu să fac cel mai bine.

Ce? / De ce Invictus?

Hajnal Robert - Invictus

Unul dintre viitori participanți la aceste jocuri este Lt. Marinescu Alin. Acum 5 ani, Alin mi-a fost coleg de cameră în primul an de Academie. El a avut ghinionul să fie rănit în Afganistan. În urma accidentului a rămas fără o mână. Trist.

Susțin cauza alergând. Pentru că alergarea ne învață cum să privim înainte. Particip pentru că fiecare stâng pus în fața dreptului e adevăratul „pas înainte”. Pentru că alergarea a devenit „pasul înainte”, momentan fiind modalitatea mea de exprimare.

Am avut o zi emoționantă și pentru că 3 persoane m-au susținut și financiar.

Mulțumesc Radu Milea, Iulian Grigore, Andrei Igna pentru donațiile făcute. Sper să mă revanșez cu prima ocazie!

Dacă-ți place inițiativa mea, dacă îți place cauza pentru care am alergat astăzi/cauza pe care o susțin, te invit să fi alături de mine printr-un share la articol sau printr-o donație.

Hajnal Robert Invictus

buton donatie - Invictus

Astăzi s-a dovedit o zi specială pentru că am avut un scop și am alergat pentru o cauza în care cred. A fost ceva diferit și ceva special în același timp. Îți recomand să susții o cauză, alergând cu prima ocazie!

Vei avea parte de ceva altfel. Altfel de trăiri, altfel de emoții.

Cius!

P.S – Uite alergarea mea aici (Click)

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Citate memorabile din noua carte a lui Kilian Jornet - Frontiera Invizibila
Cum a fost la FoodBloggers conference 2014? - primul (con)curs de „alergare montană” dedicat blogărilor gurmanzi. Stai ce?!

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2014/10/20/de-ce-a-fost-astazi-o-zi-aparte-pentru-mine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19