Să luăm ca exemplu alergarea și cât de mult contează susținerea din partea celor dragi, a iubitei, a familiei. Cât de mult contează echipa din spatele tău începând de la preparator fizic, kinoterapeut, sponsori, clubul din care faci parte.

Mi-am dat seama că nu poți face niciun sport singur. Ai nevoie de cineva care să fie alături de tine să te susțină, să te sprijine atât moral cât și fizic.

 

Nimic nu se poate compara cu prezența celor dragi la linia de finish sau check-point-uri.

 

După UTMB și UTCT am ajuns la concluzia clară că la următoarele concursuri mari din afara țării trebuie să fie cineva în check-pointurile unde nu sunt drop-bag-uri. Atât pentru suport moral cât și pentru a-mi da ce am nevoie pentru următorii kilometri.

 

E frumos să ai pe cineva alături de tine nu doar pentru partea practică sau sentimentală ci și pentru partea distractivă.

 

La Cape-Town am făcut parte din grupul Explore-Sport și plăcerea de a concursa s-a dublat. Mi-a plăcut că am fost înconjurat mereu de alte persoane cu care să împart experiențele prin care trecem. Când ești singur parcă se înjumătățește distracția.

 

Mai mult decât atât, m-am întors în țară și am luat parte la petrecerea de final de an a Mureș-Runners. Am văzut cât e de fain să alergi, concurezi și chiar să petreci alături de prieteni.

 

Ține minte: Când concurezi alături de prieteni distracția se dublează și costurile se înjumătățesc!

 

Săptămână faină!

Hajnal Robert Semnatura

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Ultramaratonul și Imaginea de Ansamblu | Povestea UTCT
Efectul Alergării Asupra Testosteronului

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/12/10/sporturile-individuale-au-murit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19