Post

Am tot citit de beneficiile postului si mă gândesc de mult la a face asta. Mi-a fost teama să postesc 24 de ore că mă gândeam că-mi va afecta performanța sportivă, că voi alerga mai slab.

Deși sunt guri care tind să spună că postul face bine. Mi-am zis să nu risc și să fac “experimentul” după ce închei sezonul de alergare.

Scopul postului e pentru a schimba sursa de energie, sursa de combustibil a corpului. Să trec de pe carbohidrați, pe grăsimi. Din glicoliză în ketogeneză.

E un proces destul de greu de realizat & s-ar putea ca să nu intri în ketoză. Pentru a accelera procesul am să fac o alergare de aproximativ o oră în care ard 700 calorii.

Postul va fi unul fără mâncare, cu apă +BCAA pentru a nu pierde din masa musculara+ câteva rame de grăsime pentru a accelera ketogeneza, voi bea 3-4 litri de apă + 10 grame de sare de mare.

Luni 11.12.2017, am să documentez printr-un video, cele 24 de ore, filmându-mă din 6 în 6 ore.

Ceva sfaturi?!

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Despre ce ai vorbi la un discurs TED?
Cele mai Citite 3 articole din ultime 30 de zile

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/12/08/24-ore-fara-mancare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19