Am fost unul dintre fericiții participanți la prima ediție a Festivalului de Alergare Montană din Săcele. O spun cu sinceritate și cu mâna pe inimă că generația organizatorilor de maratoane montane este pe drumul cel bun. Știe ce face și o face bine.

Oamenii care au organizat festivalul au fost atenți aproape la fiecare detaliu:

  • Sarcinile voluntarilor,
  • respectarea programului,
  • comunicarea informațiilor importante.

Impactul organizării este izbitor pentru că Festivalul vine imediat după MPC. Pentru mine sunt două evenimente puse în antiteză. Deși reprezintă aceleași valori, au fost făcute prin metode și cu mindset diferit.

Pare că cineva a fost atent ce nu se face bine la MPC și a încercat să nu se facă aceleași greșeli.

Un exemplu e clasamentul  care încă nu e oficial la MPC; aici clasamentul a fost aproape INSTANT online. Site-ul, comunicarea deficitară de la MPC aici a părut a fi un dialog constant între organizatori-concureniți. Totul pare că a fost organizat de un bun strateg militar.

Am fost norocos să particip în toate cele 3 zile. Orientare, vertical și alergarea de 30 kilometri prin zăpada de pe Piatra Mare, prin frunzele de pe Bunloc, noroi și asfaltul din Săcele. Sunt mândru că am fost la Start. Finish. Premiere.

La un momentdat, am să-i spun copilului meu:

“Tată, și eu am fost acolo” și știu deja ce o să mă întrebe.

“Tată, și aici tot Viorel a câștigat?”

 

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Ultra Trail du Cape Town | The Story
Acceptă provocarea #aleargămahmur! | Povestea Canyon Creek 50km

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/11/07/festivalul-de-alergare-montana-sacele-2017/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19