Barbati vs femei

Simt că articolul ăsta va avea lipici la public pentru că trăim într-o lume în care femeia conduce. Femaia conduce și nu ne înțelege nevoile de bărbați. Suntem și noi ființe simple și complexe în același timp. Avem nevoi ca foamea, prietenia și dragostea, dar avem alt limbaj prin care încercăm să-l exprimăm.

Avem  FOAMEA DE LUP.

Niciodată dar NI-CIO-DA-TĂ, o femeie nu o să înțeleagă foamea aia ce ne apucă brusc și pe nerăsfulate, după o alergare sau după ce am stat 3 ore în pat uitându-ne la un film.

Pont! E aceeași nevoie, dar apare uneori din senin, alteori în urma unui efort fizic.



Fie că am instalat o priză, fie că am tuns iarba în grădină, foamea asta apare, e inveitabilă. Uneori, din păcate, așa brusc. Și îți vine să devorezi frigiderul, să îl iei în brațe și să ți-l verși pe gât de foame. Ai mânca pur și simplu coaja aia de pâine care zace în pungă de o săptămână (punga care-ți reamintește că trebuie să mergi să iei o pâine proaspătă). Și o mănânci. O înmoi în rămășița aia de smântână și simți că prinzi viață.

Apoi îți amintești că ai un plan alimentar și îți gătești ceva mai sănătos. Femeile nu vor înțelege foamea aia niciodată.

Alt lucru ce nu vor înțelege jumătatea noastră mai bună e BEREA DIN MIJLOCUL ZILEI.

Momentul ăla când întâlnești un prieten pe care nu l-ai mai văzut de o veșnicie. De aproximativ 3 zile. Și simți nevoia să îi povestești cum ai trecut prin asta, fără el, 3 zile în care s-au întâmplat atâtea. Tinzi să duci conversația către a bârfi, dar nu faci pasul ăsta și mai bagi o bere.

E DIFICIL. Femeile, venite de pe Venus, nu vor înțelege cum ne simțim când NE PLACE O FATĂ, DAR NU AVEM CURAJUL SĂ INTRĂM CU EA ÎN VORBĂ.

Băi ăsta e cel mai greu test pe care a trebuit să-l trec în viața mea. Să intru în vorbă cu o fată care-mi place. Ea stă liniștită la bar și eu tot ce trebuie să fac e să îi zic „Bună”. E greu. Ca dracu de greu. Ca un test ce ești convins că urmează să-l pici. Să iei patru.

Dar totuși mai bem o gură de bere și ne facem curaj și cu prima replică o dăm în bară, dar pe urmă coacem ceva amuzant și vă cucerim.

Alt impas care e greu de înțeles e MOMENTUL DE LENE, când orice lucru am face e cel mai greu lucru din lume.

Fie că trebuie să ducem gunoiul sau să întindem haine, să ducem copilul la grădiniță, să ducem covorul la curățătorie, e ca și cum am cuceri lumea. Atât de greu ne vine.

ALT MOMENT DE SUBLINIAT E momentul ăla când ne uităm la filme de fizică cuantică și crezi că suntem cine știe ce genii. De fapt, ne place să ne vezi că înțelegem câte ceva de acolo și felul în care ne privești, ca pe niște genii, face toți banii.

Așa suntem noi bărbații.

Mulțumim că ne iubiți fix așa cum suntem. Să știi că ne străduim să vă fim pe plac, dar încercăm să rămânem mereu flămânzi, prietenoși, curioși și îndrăgostiți.

 

Cu bărbăție Robert.

Hajnal Robert - Semnatura

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Poveste Amuzantă cu Absint și Cărți
12 Lecții învățate ca Antrenor după 4 luni de Academia de Alergare Montană

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2017/10/05/femeile-sunt-de-pe-venus-si-barbatilor-le-e-mereu-foame/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19