Produse Isostar_Review

Există o gamă largă și variată de produse pentru îmbunătățirea performanței sportive. Exact cum există adidasul potrivit pentru fiecare picior, eu sunt încrezător că exstă și gelul potrivit pentru fiecare stomac.

Unii au stomacul mai delicat, alții pot să mănânce și slană cu coajă de pită întărită în timpul cursei. Cei mai puțini norocoși, din punctul meu de vedere, nu pot mânca geluri.

Cei mai norocoși pot să mănânce și una și alta… și pe cealaltă inclusiv a vecinului, și să profite de toate alimentele. Aici mă încadrez și eu. La categoria „hap-sâni.”

Iarna asta voi încerca am testat produsele de la Isostar. Desigur că nu am  mâncat doar Brownie Cake, jeleuri gumate, sau doar geluri în timpul zilei ci am avut o alimentație variată. Inclusiv câte o câmpenească cu slănină, ceapă, și vânat.

Mi-ar fi plăcut să mănânc super sănătos, să îmi fac carboloading doar cu quinoua și în timpul curselor să mănânc doar ischiate (chia+miere+lămâie+apă) și să fie de ajuns. Am încercat și asta și sunt lucruri bune de învățat și de adaptat  dintr-un stil de viață “verde” la un stil de viață activ.Dar corpul meu nu poate funcționa doar așa.

Combustibilul ideal pentru corpul meu e o alimentație paleolitică. Adică ce mâncau strămoșii noștrii, fructe, semințe, carne și nuci. Diversificat și hrănitor, pentru mine.

Totuși în timpul antrenamentelor, voi lăsa slănina acasă și-mi voi băga în rucsac câte un baton, gel și-n loc de vin fiert, pe pârtie voi avea un bidon de izotonic cu apă, fructe, sanvishuri și semințe.

Rămâne de văzut cât de bune sunt…

Denumire produs: Isostar powerplay whey protein plus ciocolată
(Pudră proteică în popor)
isostar-powerplay-whey-protein-plus-ciocolata-570g
Preț: 103 Ron;
Gramaj: 570g;
Când îl folosesc: după antrenamentele solicitante, după concursuri, dacă vrei să te îngrași;
de obicei adaug în blender 3 cupe, o banană, o lingură de miere și 250 ml de lapte.
Când vreau să fac băutura mai consistentă, mai adaug 2-3 biscuiți de ovăz.
+ Are un gust foarte bun;
70g proteină din 100g produs e un raport foarte bun;
Gramaj mic comparat cu prețul;

 

Denumire produs: Izotonic isostar-hp-pudra-orange-economy-pack-800g1
Preț: 69 Ron;
Gramaj: 800g;/20x500ml
Când îl folosesc: mai tot timpul; când alerg, când mă odihnesc, după antrenament;

asta nu înseamnă că stau cu o pungă de perfuzie cu izotonic după mine deși n-ar fi o idee rea;

Într-un pahar de 250 ml., pun 2 cupe, amestec și dau peste cap, până la fund;

+ multe arome și plăcute la gust;

exită și tablete efervescente, cu același scop. Când plec pe munte ocupă loc puțin și sunt foarte practice

Ca orice băutură izotonică are foarte mult zahăr
Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
M-am hotărât să-mi cumpăr mașină
Plan de antrenament de 10 km pentru avansați

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2016/03/17/review-la-cateva-produse-isostar-pentru-alergare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19