Toate întâmplările de mai jos mi s-au întâmplat cel puțin odată. Partea nasoală e că alerg de ceva timp și parcă nu mă învăț minte, parcă merit să mi se întâmple.

10. Să te apuce foamea – și nu mă refer la foamea aia pe care o ai între mic-dejun și prânz, pe care ți-o potoleși cu un măr sau 2 foi de salată. Ci foame din aia în care ai mânca ciolan cu varză, supă de salată și tiramisu. Toate astea la felul unu.

9. Să te apuce setea – asta e cel mai mic rău dintre toate ce le poți avea. Pe munte, apă găsești. La izvor, pârâuri sau în latrină, la animale.

8. Să ai o pietricică în adidas – pe asta o poți drege, aducând-o în porțiunea aia unde ai bolta plantară. Dar tot o știi acolo și parcă-ți stă pe cerebel, nu în adidas.

7. Să te apuce sughițul – am pățit asta cel mai recent, pe bucla doi de la Ecomaraton. Sughițul m-a ținut vreo 5 kilometri. A fost crunt că nu puteam să respir regulat și parcă sughițam mereu pe expirație și mă înecam și fiecare sughiț era urmat de un mic râgâit. Zici că eram un mic porc alergic.

6. Să te scape căcarea și să n-ai hârtie – mie asta mi se pare cel mai crunt. Nu sunt eu fandosit dar când vine vorba de șters la cur cu boscheți, frunze, șosete, parcă am un prag psihologic. Cred că se trage din copilărie, când am stat o lună-n deltă și după caca săream direct în Dunăre. De atunci mi s-a făcut silă de nr.2 în natură.

5. Să te atace orice animal cu blană și cu cel puțin 2 picioare – urs, câine, porc mistreț, vacă, cal, oaie, maimuță, urangutan. E aiurea că nu știi cum să reacționezi. Să faci pe mortu, să te sui în copac, să alergi la vale.

4. Să te apuce frigu’  și să n-ai o țoală-n plus sau dacă ai, să fie și aia udă. Iar dacă mai nimerești cu o altă persoană care îți spune că e vremea lui / ei preferată, îți vine să uiți de punctul 6.

3. Să ai beșici la tălpi, iritații între picioare și să nu poți face nimic în privința asta;

2. Să ai gaze pe țeavă și să fii într-un grup de fete – mereu m-am întrebat, și la un moment dat am făcut un sondaj între prieteni.

“Voi ce faceți când aveți gaze și alergați? Le dați, le țineți sau vă retrageți într-un colț al pădurii și…”

90% dintre prieteni au spus că le dau. Ceilalți 10% s-au apucat recent de alergat.

1. O combinație între punctele de mai sus.

De exemplu 5 cu 6. Sigur faci pe tine.

Sau

10 cu 4 sigur te va face să te  simți singur și pe marginea prăpastiei depresive.

dar

La 7 cu 2 cum ai face față?

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
M-am apucat să citesc Biblia.
Numărul de concurs - articol pentru participanți și organizatorii de concursuri

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2015/11/01/10-lucruri-nasoale-ce-ti-se-pot-intampla-la-alergare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19