S-lab 3 Ultra - Jurnal

Înainte de CIucaș-ul de anul trecut am făcut cea mai scumpă achiziție. Mi-am luat S-Lab 3. I-am cumpărat pentru că erau foarte ușori și foarte comozi. Nu m-am gândit cât vor dura, câți km voi alerga cu ei. M-am gândit că mă vor ajuta să câștig la Ciucaș. M-au ajutat.

I-am luat în Septembrie 2013. Am dat vo’ 750 de lei pe ei. Mult, poate prea mult, comparativ cu salariul meu dar hobby-urile sunt scumpe. Până și pescuitul, dacă îl faci ca un profesionist te costă.

Am fost uimit cât de ușori pot fi, cât de bine pot sta în picior. Însă cel mai tare m-a uimit că au 2 ani garanție. De mic știu că mai mult de un an de zile nu m-a ținut o pereche de adidași. Doar dacă erau pantofi din ăia de ginerică și urma să-i încalț odată pe an la cine știe ce nuntă.

Pe moment m-am bucurat că am adidași noi și că urma să alerg cu ei 105 km.

Asta se întâmpla acum un an de zile. Prin Septembrie. De atunci am schimbat 2 perechi la garanție. Acum o am pe a 3-a. E drept că nu i-am spălat cu materiale speciale ci cu apă călduță și săpun/detergent. Dar e și mai drept că nu i-am băgat niciodată în mașina de spălat. Nicio pereche.

Prima pereche s-a rupt zdravăn. Ambii adidași. A doua puțin că îmi erau ficși.

S-lab 3 Ultra - Jurnal

Acum sunt la a 3-a pereche și am de gând să mă port exemplar cu ei. Îi voi spăla cu ce trebuie, la temperatura care trebuie. Doar la alergat nu-i voi menaja. Sper să alerg cu ei la 2X2 și la Ultramaraton în Ciucaș.

Ziua 2

A doua zi i-am încălțat și am mers cu bicicleta. Am un trek de oraș fără SPD-uri. Sunt foarte recunoscător pentru talpa lor care parcă se lipește de pedală. Pot să mă ridic din șa, să țin cadență că nu-mi alunecă picioarele de pe pedală. De pedalat sunt foarte buni

Ziua 5 

Salomon S-Lab - Jurnal

Sâmbătă, 09.08, am fost la prima alergare cu S-Lab-urile. Vo 2 ore de easy run. Sunt foarte da foarte usori si faptul că i-am luat cu un număr mai mare mă scutește de presiunea de pe unghii. I-am murdărit puțintel dar am avut grijă să-i șterg cu șervețele umede. Acum arată ca noi.

Ziua 7

Salomon S-Lab - Jurnal Ziua 7

A fost al doilea antrenament cu S-Lab, al doilea antrenament pe puls. De tura asta am avut “Treshold” adică un tempo cu pulsul intre 72%-80%. Asta aproximativ 180 bătăi/minut. Aproximativ 3:40/km.

Am ales să alerg 27 de minute in ritmul ăsta fiind un reper, fiind primul antrenament.

Adidașii au fost super. Ușori, nu mă strângeau doar că la final s-au prăfuit puțin și s-a dus din crampoane.

Am alergat pe zgură.

Primul concurs

Am alergat la 2X2 Race cu adidașii. Nici nu m-am gândit la ei. Au fost foarte ușori și m-au ajutat și pe urcări și pe coborâre. Nu am nimic să le reproșez.

Doar că sunt foarte sensibili. Am dat (Cred) cu piciorul într-o piatră și plasa din exterior s-a deteriorat puțin.

Ultramaraton Ciucas

Finish UltramaratonCiucasX3Am alergat si un ultra cu adidașii aceștia. Eu sunt mulțumit de ei. Au fost foarte ușori și 80 de km nici nu i-am simțit că i-am avut în picioare. Însă pe la km 85 degetele de la picioare au început să mă doară. O durere ciudată în partea lor din talpă. Unghiile mi-au făcut franjuri. Am avut beșică sub unghii, ceva ce încă nu am mai pățit.

Sincer mă așteptam să se rupă dar au rezistat cu brio însă nu știu cât vor mai rezista.

Mi-am făcut o poză la unghii după o lună când mi s-au mai „vindecat”.

IMG_2657

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
2X2 Race - Moldoveanu și Negoiu în aceeași cursă
Viața ca o călătorie

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2014/08/06/salomon-s-lab-3-sense-ultra-jurnal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19