New Balance 610 Review

Nu știu tu pe ce-ți cheltui banii dar ai mei nu se duc pe multe lucruri. Echipamentul de alergare e unul dintre principalele „bunuri” pe care-mi cheltui banii. E logic, fiecare viciu cere sacrificiu.

De curând am vizitat shop-urile de prin Brașov (Decathlon și Intersport) pentru a vedea ce-mi voi cumpăra pentru sezonul ce vine. M-am uitat după chestii de antrenament pentru înot, (căci voi participa la HalfXmen) adidași și echipament de alergare.

Mi-au reținut atenția, în special, o pereche de adidași de trail-running…

Alergând (căci cele mai bune idei îți vin când alergi) m-am hotărât să fac, începând cu articolul ăsta, review-uri la fiecare bucățică de echipament pe care o am. Am să încep cu adidașii pe care i-am cumpărat de la Intersport acum 5 zile.

New  Balance 610 V2 

New Balance 610 Review

Aspect

Aici e pur subiectivism. Gusturile îmi aparțin și nu prea le poți combate.

Sincer, nu sunt cei mai aspectoși adidași pe care i-am văzut, dar combinația de culori albastru-verde-gri  și cu un filtru pentru poze, dă o combinație plăcută. Iar varianta pentru fete arată mult mai bine. New Balance au și adidași mai aspectuoși, cum ar fi RC 1400, ce-i drept din altă serie. Nu vreau să fiu răutăcios dar mi se pare că au aspectul adidașilor din anii `80. Asta nu înseamnă neaparat un lucru rău. Moda anilor `80 e…inspirantă

Punctaj: 3/5

Calitate

Calitatea, zic eu, se vede în timp, după ceva kilometri alergați. După prima alergare, nu a cedat nimic iar dacă ar fi să pariez pe ce se va strica primul lucru la ei, presimt că se va dezlipi vârful. Îmi place talpa, mai ales că nu e foarte rigidă, deși sunt adidași de trail-running. Pânza din partea superioară, care intră în contact cu cea mai mare suprafață a piciorului, e foarte moale și pare să-ți protejeze piciorul. Nu știu, încă, la alergările lungi 20-30-50 km cum se comportă.

Punctaj : 3.5/5

Greutate

Adidașii ăștia par făcuți din puf de gâscă. Deși par mai butucănoși, sunt foarte ușori, foarte comozi (mai ales pentru cei care au talpa mai mult lată decât lungă). După salomon S-Lab (pe care am dat o avere) sunt cei mai ușori adidași pe care i-am avut. Faptul că sunt foarte ușori, și la un preț acceptabil face să fie una dintre cele mai mari calități ale lor

Punctaj: 4/5

Comfort

Am cumpărat adiașii pentru că m-am simțit grozav în ei de la prima încălțare. M-am simțit ocrotit. Primele cuvinte care au fost rostite de adidași au fost „promit să am grijă de unghiile tale”  iar eu i-am crezut. Pe scurt. Sunt foarte confortabili. Îmi vine să-i port peste tot, la blugi, la cămașă, la alergările pe potecile umede. Pur și simplu nu contează. Odată m-am trezit cu ei în picioare și la duș. Nu știu cum au ajuns acolo (în picioarele mele).

 Punctaj : 4.5/5

Preț – New Balance 610 V2

Am dat pe ei 256 de lei, i-am găsit la reducere. I-am cumpărat după ce mi-am sunat un prieten (care și-a dat doctoratul în adidașii New Balance) pe care l-am întrebat dacă e un preț bun. El mi-a dat ok-ul și a doua zi îi aveam în casă.

Punctaj : 4/5

Lucruri Neplăcute

Dacă ai un picior normal (nu foarte lat în partea din față) nu ți-aș recomanda New Balance 610 pentru că îți va juca puțin și riști să-ți faci bătături. Poate cu o pereche de șosete potrivite vei înlătura efectul ăsta. După cum am spus, design-ul lor nu este o calitate. Par adidași aparținând generației trecute (dar asta depinde doar de gustul meu).

NB 610 v2 per ansamblu

Sunt tare fericit că mi i-am cumpărat. Îmi vine să-i port peste tot (și chiar asta fac) deși nu sunt ei cei mai arătoși adidași, dar la blugi se potrivesc de minune, sunt foarte comozi și ușori. Pe urcări, forma tălpii (cu ceva zimți) te ajută, iar pe coborâri, materialul are grijă de piciorul tău.

A obținut un punctaj de 19 din 25, ceea ce nu e deloc rău pentru un adidas de 250 de lei. Având în vedere că este primul meu review, pot fi foarte subiectiv și cred că voi vedea adevărata „valoare” a adidasului după 300-400 km alergați împreună.

Tu cu ce adidași alergi în 2014?!

Cu sportivitate,

Robert H.

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
14 + 1 Filme Perfecte de Valantine's Day
Cu o floare nu se face primăvară dar cu un Semimaraton Intersport DA!

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2014/02/15/review-new-balance-610-v2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19