trail_run.ro_

Dacă ești o persoană care preferă muntele ca loc de antrenament/alergare înseamnă că avem cel puțin un lucru în comun.

trailrun

Unul din lucrurile cele mai plăcute lucruri din trail running  e atmosfera care se creează. Majoritatea oamenilor care participă la concursurile de alergarea montană, au sânge albastru. Prieteniile care se leagă la o alergare montană vor rămâne legate și de fiecare dată câd vei vedea persoana alături de care ai „suferit” pe timpul traseului vei avea un zâmbet larg pe buze.

Trailrun.ro e locul unde-ți faci prima impresie obiectivă de alergarea montană, locul unde întâlnești online oamenii alături de care-ți vei pune cortul înainte de ziua de start. Oamenii alături de care-ți vei petrece câteva ore, memorabile, în timpul concursurilor.

Dacă ți-ai propus ca anul acesta să faci cel puțin o alergare cu diferență de nivel, dacă încă nu știi ce înseamnă „diferența de nivel” sau dacă ești accidentat și vrei sfaturi legate de ce e de făcut.

Uite aici lista completă a subiectelor pe care le poți diseca:

Forumuri TrailRun.ro

Intră AICI și creează-ți un Cont introducând în câmpul de „Invitation Cod”:

trailrun2013

Haide să punem bazele comunității de alergători montani din România!  Suntem la „Start” momentan pentru a te aduce mai repede la „Finish”!

Te invit pe http://trailrun.ro/ unde putem discuta despre pasiunea noastră comună,alergarea montană. 

Cu sportivitate,

R.H.

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Povestea Primului tău Maraton
14 + 1 Filme Perfecte de Valantine's Day

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2014/02/01/trailrun-ro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19