Gata cu alcool-ul, cu mâncarea nesănătoasă și obiceiurile mai puțin bune din ultima perioadă, cea de sfârșit de an. A început 2014. An care-mi oferă cel puțin 2014 motive să merg pe drumul pe care l-am ales. Vorbesc de drumul pavat cu sport, cultură și multă natură.

Pentru că sunt un norocos am avut parte de un final de an de neuitat și mulțumesc oamenilor care mi-au făcut amintirile de la sfârșit de 2013 început de 2014, cele mai de valoare bunuri pe care le posed. Sfârșitul de an a fost un fel de pauză, binevenită, o deconectare

. Însă acum gata. E timpul să mă pun pe treabă, să-mi continui călătoria în cel mai bun mod cu putință.

Sunt convins că te așteptai să-mi fac o listă cu “Obiective 2014”. Îți spun acum dacă nu știi că sunt adeptul listelor. Am ajuns să am o listă cu ce liste am, atât de fanatic sunt.

Multe,puține, mari, mici, următoarele sunt obiectivele principale pentru 2014:

Sport

Triatlon

Unul dintre principalele obiective pentru 2014 e să devin Campion Național ( amatori ) la triatlon;

HalfIronMen Oradea – Top 10;

Ultramaraton
Transmaraton – Fundrasing + 2000 Ron, Locul 1;
7500 – Podium
Ciucaș – Podium
Ultra – În străinătate

 

Călătorit

new-years-resolution-be-more-awesome

Munte 

În 2014 vreau să îmbin alergarea cu natura. Voi alerga pe munți în ture decâte 48 de ore. În special în Retezat, Parâng, Bucegi.

Deltă

Vreau să mă reîntorc în Deltă anul ăsta. Să stau în cort, să mănânc pește până mă satur și să-mi reamitesc de primele dăți de când am fost acolo.

Turul României

Turul României pe bicicletă. Între 15 și 20 de zile de călătorit doar pe bicicletă, stat la cort/sub cerul liber.

 

Cursuri

Curs tango
Curs Yoga
Curs Actorie

Cărți

Carti de citit în 2014

Pentru că în 2013 am reușit să citesc 24 de cărți, anul acesta, am hotărât să dublez numărul și astfel mi-am propus ca în 2014 să citesc 50.

Anul ce a trecut am cumpărat mai mult decât am putut citi. Da, recunosc, am fost hapsân.  Mi-am făcut o listă cu 24 de titluri din cărțile care au rămas de anul trecut iar până la 50, aștept recomandările tale.

Obiectiv Nou 2014

 

Scriu o carte!

 

Bine…poate va fi un fel de ghid sau poate un fel de “Biblie” dar cu siguranță va fi foarte folositoare tuturor alergătorilor, triatloniștilor, sportivilor de anduranță.

 

Altele

Slăbeste 5 kg
Lansează IL
Invață o limbă nouă – Germană

 Impossbile List

  1. Aleargă un semimaraton sub 1h30min;
  2. Aleargă 3000 de km într-un an;
  3. Participă la un HalfIronman;
  4. Campion Național (amatori);
  5. 100 flotări, 300 abdomene, 300 genoflexiuni;
  6. 1000 de vizitatori/zi, pe blog, o săptămână întreagă.
  7. Publică o carte;
  8. Fără internet o lună de zile;

 

2014 vreau să fie mult mai personal. Să fiu mult în natură, să petrec timp cu oamenii care mi-au intrat în viață în ultimul timp. Să mă bucur de competiții, să perseverez în antrenamente iar apoi să câștig.

Sunt lucruri pe care le voi face pentru prima dată (cum ar fi alergatul pe munți, HalfIronman, etc) iar dacă știi că sunt lucruri care m-ar ajuta și ești mai bine informat ca mine, te rog să mă ajuți cu vre-o 2-3 sfaturi/informații.

New Year's Resolution(1)

Un 2014 plin de obicetive îndeplinite!

Cu drag,

R.H.

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Brașov Triathlon prin ochii și picioarele mele
Cărți de citit în 2014

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2014/01/07/obiective-2014/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19