Legenda inimii_Ep2

Crezi că i-au trebuit 48 de ore lui Albert să se hotărească ce urmează a face?. Nu. I-au trebuit 23 de minute până ce s-a hotărât, că va alerga pentru a-și dubla bătăile inimii, pentru ca jumătate să-i transfere mamei lui. Transferul bătăilor putând fi realizat când pagina oficială de facebook a împărăției va atinge 5000  de Like-uri . Acum aceasta număra 3971.

Cu fiecare Like adunat, ei acceptă că Albert, este persoana cea mai îndreptățită în a pleca în căutarea ucigașului mamei lui. Aici nu se punea problema moștenirii acestui regat de către Albert, acesta trebuia să dovedească prin ideile și prin faptele lui de bravură că merită a moșteni tronul.

 Deși Tudor l-a sfătuit că e o idee prostească, acesta într-un final, i-a oferit binecuvântarea lui de a alerga pentru sănătatea reginei.

A urmat o noapte lungă însă acesta s-a odihnit înainte de alergare:

Albert știa că trebuia să se odihnească pentru a alerga cât mai mult pe muntele care îi va crește numărul bătăilor inimii însă acesta s-a trezit mai devreme decât plănuia din cauza grijilor ce și le făcea.

Când a deschis ochii, nu a mai amânat nicio secundă și a verificat  pagina de facebook. Aceasta a ajuns la 6143 de Like-uri, deci își putea începe alergarea. Apoi și-a pregătit un mic dejun de poveste, hrănitor și sănătos. Mic dejun care l-a preparat după cartea bucătarului împărăție, pe nume Roman.

Albert, și-a preparat și a mâncat:

  • 3 linguri de miere+propolis;
  • 8 linguri mari de amestec de cereale (mussli+steluțe cu scorcișoară) cu 250 ml lapte;
  • 2 lingur de SuperAmestec de semințe (semințe de in 50%, susan 16.66%, dovleac 16.66%, floarea soarelui 16.66%) măcinate;
  • ceai de cuișoare și chimen;
Legenda Inimii_MicDejun_Albert

Legenda Inimii_MicDejun_Albert

Cactușii nu au fost pentru acest mic dejun :).

Înainte de a pleca în alergare, Tudor l-a sfătuit și i-a spus care e cel mai favorabil traseu. L- a sfătuit să ajungă în „Livadă”, în „Vârful Muntelui” și apoi la „Izvorul Fermecat”.

Nimic nu l-a mai putut opri acum pentru a-și începe alergarea pentru inima mamei lui.

Prima Alergare_Albert

Prima Alergare_Albert

Și-a amintit că cine se drezește de dimineață ajunge departe, și când nimeni nu-l vedea, nimeni nu-l putea aclama el a început să alerge către muntele Tâmpa din ținutul magic Brașovia.

Tâmpa din Brașovia

Tâmpa din Brașovia

Nu i-a fost atât de greu pe cât se aștepta, poate pentru că tot ce conta e să o mențină pe mama lui în viață, sau pentru că peisajele din acest ținut sunt fantastice. Albert și-a revăzut ținutul de poveste, ținut pe care mai mult ca sigur acesta îl va conduce după ce aventura lui se încheie, după ce ucigașul mamei lui v-a fi ucis.

El a admirat ținutul și a făcut și câteva fotografii, nu pentru a-i face pe vecinii din celelalte meleaguri să-l invidieze ci pentru că mereu e ceva de văzut, mereu străzile parcă-l surprind și în plus niciodată  nu a mai ieșit atât de devreme la alergat.

Într-un final a găsit și izvorul de care Tudor îi povestea, a cărui apă putea să îi mențină bătăile inimii la un nivel ridicat, nefiind nevoit să alerge pentru asta. Singurul lucru care îl putea împiedica, pentru a-și abandona „cursa”, era faptul că nu putea bea decât 1 picătur în timpul zilei, fiecare picătură având un efect de 24 de ore. Astfel, era nevoit să alerge în fiecare zi.

După apus, putea bea câtă apă dorea, dar efectul ținea doar până la răsărit. Era un lucru bun, că au găsit o soluție pentru a se putea odihni, dacă reușea să ignore bătăile inimii. Lucru greu de făcut dar cu timpul se gândea că putea să învețe să facă  și asta.

 

Apă de Izvor Magică
La finalul zilei, Albert a alergat 21 de Km și a luat 2l din Apa Magică, pentru a se asigura că noaptea ce urmează nu va alerga.
21km_Albert_Legenda Inimii

21km_Albert_Legenda Inimii

După alergarea de astăzi el a învățat 5 lecții pe care și le va reaminti la viitoarele alergări:
1. Odihnește-te bine înainte de a alerga;
2. Mânâncă bine;
3. Îmbracă-te adegvat;
4. Respiră în timpul alergări cât mai constant și adânc;
5. Hidratează-te!
Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Legenda Inimii (1) - Otrăvirea Bertei
Concursul unde mai greu înseamnă mai frumos

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2013/12/25/legenda-inimii-fuga-pentru-inima-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19