TravelRunWrite

Am 23 de ani și încă nu am călătorit în nicio țară străină. Rușine să-mi fie pentru asta.

 

Când voi împlini 24 de ani (22 septembrie, 2013) voi fi călătorit deja în 10 țări din Europa. Mai mult decât atât voi fi alergat în unele din cele mai frumoase 12 parcuri din țări precum Cehia, Franța, Germania, Italia. Uite așa ca să mă răzbun pe mine și pe Europa că până acum nu am ieșit din țara noastră.

 

Pe scurt, eu împreună cu Andrei Igna ne-am hotărât să începem o călătorie de o lună de zile, începând cu 2 August, pe următorul traseu:

București-Budapesta-Bratislava-Viena-Praga-Berlin-Amsterdam-Bruxelle-Lyon-Nice-Monaco-Milano-București.

Europa Alerg Scriu Citesc

 

Astfel am dat naștere proiectului

CĂLĂTOREȘTE.ALEARGĂ.SCRIE

„Un altfel de triatlon”

TravelRunWrite

 

 

În cadrul acestui „proiect” eu alături de Andrei vom vizita țările mai sus menționate, vom alerga pe străzile cele mai populare, prin parcurile cele mai frumoase din aceste țări și vom scrie despre aventura noastră care va ține o lună de zile (2 August – 2 Septembrie). Nu cred că e deloc un gând boem ca la sfârșitul călătoriei noastre să avem o poveste frumoasă care să fie cuprinsă în paginile unei cărți, pe care o vom face cadou fiecărei persoane care ne va acorda o mână de ajutor în cadrul proiectului.

Chiar astăzi 23.07. a fost primul motiv de bucurie căci ne-au ajuns biletele InterRail care ne vor asigura transportul prin țările care ne-am propus să le vizităm.

Bilete InterRail

 

 

Vom realiza această călătorie cu ajutorul site-ului couchsurfing.org, pe baza căruia vom căuta oameni binevoitori care să ne ofere o canapea unde să ne odihnim spinarea și picioarele. Călătoria va începe în Brașov, Vineri, 2 August unde vom lua trenul către Budapesta, având cea mai lungă călătorie, de 10 ore.

Pe tipul cât vom sta în tren vom edita filmulețele ce le vom face, vom scrie despre experiențele prin care le-am trecut, despre oamenii pe care-i vom întâlni, de orașul pe care tocmai l-am vizitat sau urmează să-l vizităm.

Următorul pas: rezervare bilet Brașov – Budapesta;

 

Uite aici o prezentare in Prezi a proiectului nostru de vacanță

 

 

Sunt convins că vom avea o experiență de neuitat, care ne va marca toată viața.

Pentru a o face cât mai plăcută să știi că:

Așteptăm sfaturile tale dacă ai circulat cu InterRail, la ce să fim precauți.

Așteptăm recomandările tale de parcuri, locuri de vizitat din orașele pe care le-am propus să le vizităm. 

 

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Sportiv la pătrat - Marius Ionescu Vs Ionuț Zincă -
Legenda Inimii (1) - Otrăvirea Bertei

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2013/12/23/razbunare-pe-europa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19