Robert_Hajnal kilian-jornet-trail-running

„În fiecare dimineață, în Africa, o gazelă se trezește. Ea știe că trebuie să alerge mai repede decât cel mai rapid leu sau va fi ucisă.

În fiecare dimineață, în Africa, se trezește un leu. El știe că trebuie să o întreacă pe cea mai înceată gazelă sau va muri de foame. Nu contează dacă ești un leu sau o gazelă … cand soarele apare, ar fi bine să alergi!”

every-morning-in-africa-a-gazelle-wakes-up-it-knows-it-must-run-faster-than-the-fastest-lion

every-morning-in-africa-a-gazelle-wakes-up-it-knows-it-must-run-faster-than-the-fastest-lion

Sâmbătă 6 Aprilie, fie că ești leu sau Gazelă, în Brașov, Intersport te scoate la alergat
roberthajnal_semimaratonintersport

roberthajnal_semimaratonintersport

Cum te vei simți?

Alergarea montană nu se compară cu nimic alceva. La început adrenalina îți va face ca sângele să-ți pulseze în tot corpul, apoi îți vei simți fiecare centimetru de piele. Te vei simți viu. Toate astea , poate, pentru prima dată.

Eu când am alergat prima oară pe munte, am fost copleșit de gânduri, sentimente, oxigen, de o dorință incredibilă de a continua, de a trece linia de finish, de a mă autodepăși.

Vor fi circa 600 de participanți la proba de Semimaraton (21 km) și 300 la Cross (10 km). La concursurile montane nimeni nu îți este adversar toți îți sunt coechipierii . Le vei simți amicalitatea la fiecare pas. Toată lumea aleargă cu zâmbetul pe buze. La final vei avea o medalie și peste 700 de prieteni, pe care mai mult ca sigur îi vei întâlnii la celelalte concursuri.

Pro: (+)

Premii bune, în valoare totală de 5000 de Euro, Kitt-uri de participare, medalii și diplomă pentru finisher, în plus Salomon ofera cate 1 Momentum Tube Black (un fel de guler-căciulă) primilor 200 de concurenți care termină proba de semimaraton.

 Locul desfășurării concursului, Brașov(ia), cel mai frumos oraș din țară;

Posibilitatea de a alerga pe urmele lui Albert, protagonistul„Legendei inimii”

Contra: (-)

Începând de mâine, 04.06.2013, nu se vor mai putea face înscrieri pe site-ul oficial doar la fața locului. Pentru cross taxa fiind 80 Ron, iar Semimaraton 100 Ron;

Vremea sucks!

Ti-a plăcut articolul?
Mă poți sprijini pentru a scrie mai multe prin Patreon!
Ziua I - Travel. Run. Write. Brasov - Budapesta
7 Trucuri Pentru a-ți Păstra Energia La Nivel MAXIM!

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://roberthajnal.ro/blog/2013/12/03/semimaraton-intersport-2013/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/serverpilot/apps/roberthajnal-ro/public/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19